داغ ترین مشاغل امنیت سایبری | TechRepublic

فکر می کنید می دانید داغ ترین مشاغل امنیت سایبری در حال حاضر چیست؟ خوب، دوباره فکر کنید!
با افزایش در حملات سایبری در سال 2021، بسیاری از سازمان های تجاری در سراسر جهان اکنون در حال تقویت تیم امنیتی خود برای پاسخگویی به حوادث حملات سایبری هستند. در نتیجه، وجود داشته است افزایش 350 درصدی در تقاضای شغلی امنیت سایبری جهانی بین سالهای 2013 و 2021. برای مثال، در ایالات متحده، رکورد موجود نشان می دهد که در حال حاضر بیش از 590000 فرصت شغلی در حوزه امنیت سایبری وجود دارد که باید پر شوند.
در حالی که اخیراً نقشهای امنیت سایبری مانند آزمایشکنندههای نفوذ، تحلیلگران امنیتی و پاسخدهندگان حوادث مورد توجه قرار گرفتهاند، موقعیتهای جدید به سرعت در صحنه ظاهر میشوند. از این رو، نگاهی به برخی از داغ ترین مشاغل امنیت سایبری در سال 2022 خواهیم داشت.
12 شغل پرتقاضای امنیت سایبری در سال 2022
1. افسر ارشد امنیت اطلاعات (CISO)
افسر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) مسئول وضعیت امنیتی کلی یک سازمان است. آنها استراتژی ها، سیاست ها و رویه های امنیتی را برای محافظت از داده ها و سیستم های شرکت در برابر حملات سایبری توسعه و اجرا می کنند. CISOها همچنین بر کار سایر متخصصان امنیتی مانند معماران و مهندسان امنیتی نظارت دارند.
2. معمار امنیت سایبری
یک معمار امنیت سایبری مسئول طراحی، توسعه و پیاده سازی زیرساخت امنیتی یک سازمان است. آنها با CISO یک شرکت همکاری می کنند تا یک استراتژی امنیتی جامع ایجاد کنند که آخرین تهدیدات و همچنین اهداف تجاری شرکت را در نظر می گیرد. یک معمار امنیت سایبری همچنین بر اجرای کنترلهای امنیتی مانند فایروالها، سیستمهای تشخیص نفوذ و فناوریهای رمزگذاری نظارت میکند.
3. مهندس امنیت
یک مهندس امنیت مسئول پیاده سازی و نگهداری زیرساخت های امنیتی یک سازمان است. آنها از نزدیک با معماران امنیت سایبری برای استقرار و پیکربندی کنترل های امنیتی مانند فایروال ها، سیستم های تشخیص نفوذ و فناوری های رمزگذاری کار می کنند. مهندسان امنیتی همچنین ممیزی های امنیتی منظمی را برای شناسایی آسیب پذیری ها و توصیه راه حل هایی برای کاهش خطرات انجام می دهند.
4. تحلیلگر امنیتی
یک تحلیلگر امنیتی مسئول شناسایی تهدیدات و آسیب پذیری های امنیت سایبری در شبکه یک سازمان است. آنها از ابزارهای مختلفی مانند تست نفوذ برای شبیه سازی حملات و ارزیابی اثربخشی کنترل های امنیتی سازمان استفاده می کنند. تحلیلگران امنیتی همچنین برنامه های کاهشی را برای رسیدگی به خطرات شناسایی شده توسعه می دهند.
5. هماهنگ کننده واکنش به حادثه
هماهنگ کننده واکنش به حادثه مسئول هماهنگی واکنش سازمان به یک حادثه امنیتی است. آنها با تیمی از کارشناسان امنیتی برای بررسی علت یک حادثه، مهار خسارت و بازگرداندن عملیات عادی کار می کنند. هماهنگ کننده های واکنش به حوادث همچنین برنامه هایی را برای جلوگیری از وقوع حوادث آینده توسعه می دهند.
6. مشاور امنیت سایبری
مشاور امنیت سایبری یک پیمانکار مستقل است که به سازمان ها در مورد چگونگی بهبود وضعیت امنیت سایبری خود مشاوره تخصصی ارائه می دهد. آنها شیوه های امنیتی فعلی یک سازمان را ارزیابی می کنند و توصیه هایی در مورد چگونگی بهبود آنها ارائه می دهند. مشاوران امنیت سایبری نیز اغلب در مورد بهترین شیوه های امنیت سایبری آموزش می دهند.
دیدن: شکاف جنسیتی COVID-19: چرا زنان مشاغل خود را ترک می کنند و چگونه آنها را به سر کار بازگردانند (PDF رایگان) (TechRepublic)
7. مربی آگاهی از امنیت
یک مربی آگاهی امنیتی مسئول آموزش کارکنان در مورد خطرات امنیت سایبری و بهترین شیوه ها است. آنها برنامههای آموزشی را طراحی و ارائه میکنند که آگاهی از تهدیدات احتمالی، مانند حملات فیشینگ، باجافزار، حفاظت از دادهها و غیره را افزایش میدهد. مربیان آگاهی امنیتی همچنین سیاستها و رویههایی را برای اطمینان از پیروی کارکنان از بهترین شیوهها توسعه میدهند.
8. متخصص مدیریت آسیب پذیری
یک متخصص مدیریت آسیب پذیری مسئول شناسایی، ارزیابی و کاهش خطرات امنیت سایبری در یک سازمان است. آنها برای شناسایی آسیبپذیریها در سیستمها و شبکههای سازمان از نزدیک با تحلیلگران امنیتی همکاری میکنند. متخصصان مدیریت آسیب پذیری همچنین برنامه هایی را برای اصلاح خطرات شناسایی شده توسعه می دهند.
9. مدیر پروژه امنیت سایبری
یک مدیر پروژه امنیت سایبری مسئول نظارت بر اجرای طرح های امنیت سایبری است. آنها با تیمی از کارشناسان امنیتی برای برنامه ریزی و اجرای پروژه هایی مانند استقرار کنترل های امنیتی جدید یا ایجاد یک برنامه آموزشی آگاهی امنیتی کار می کنند. مدیران پروژه های امنیت سایبری نیز پیشرفت پروژه ها را پیگیری کرده و وضعیت آنها را به مدیریت ارشد گزارش می دهند.
10. مدیر امنیت اطلاعات
یک مدیر امنیت اطلاعات مسئول توسعه و اجرای استراتژی امنیت سایبری یک سازمان است. علاوه بر این، آنها از نزدیک با CISO کار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که همه کنترل های امنیتی در محل و موثر هستند. مدیران امنیت اطلاعات همچنین برنامه های واکنش به حادثه را توسعه می دهند و ممیزی های امنیتی منظم را انجام می دهند.
11. تستر نفوذ
یک تستر نفوذ مسئول شناسایی و بهره برداری از آسیب پذیری های امنیتی در سیستم ها و شبکه های یک سازمان است. آنها از ابزارها و تکنیک های مختلفی برای انجام تست های خود استفاده می کنند، از جمله مهندسی اجتماعی، اسکن شبکه و شکستن رمز عبور. تسترهای نفوذ معمولاً با هکرهای اخلاقی کار می کنند تا به بهبود وضعیت امنیتی سازمان کمک کنند.
12. هکرهای اخلاقی
هکرهای اخلاقی مسئول انجام تست های امنیتی در سیستم ها و شبکه های یک سازمان هستند. آنها از ابزارها و تکنیک های مشابه هکرهای مخرب استفاده می کنند، اما این کار را با اجازه سازمان انجام می دهند. هکرهای اخلاقی به شناسایی نقاط ضعف امنیتی کمک می کنند تا قبل از سوء استفاده مهاجمان برطرف شوند.
به شغلی در زمینه امنیت سایبری علاقه دارید؟
با توجه به انبوه مشاغل در فضای امنیت سایبری، دنبال کردن حرفه ای در صنعت امنیت فناوری اطلاعات ممکن است یکی از بهترین تصمیمات شما باشد. خوشبختانه، منابع آموزشی زیادی وجود دارد که شما را راهاندازی میکند.
نکته مهم، برخی از منابع آموزشی امنیت سایبری و گواهینامه ها برای خدمت به سازمان هایی که علاقه مند به آموزش کارکنان خود در مورد مسائل امنیت سایبری هستند، تنظیم شده اند. اگرچه این حرکت ممکن است آنها را به متخصصان امنیتی تبدیل نکند، اما آنها را در جریان اشکال حملات سایبری و نحوه واکنش در صورت احساس آن قرار می دهد.
امنیت سایبری یک حوزه رو به رشد با نقش های مختلف است
نقش های ذکر شده در بالا فقط داغ ترین نقش ها هستند. با تکامل چشمانداز تهدید، موقعیتهای جدید امنیت سایبری احتمالاً پدیدار خواهند شد. و با داشتن مهارت و تجربه مناسب می توانید یک حرفه موفق در این زمینه هیجان انگیز و مهم راه اندازی کنید. بنابراین، اگر به حرفه ای در امنیت سایبری علاقه مند هستید، این آکادمی می تواند به شما برای شروع کمک کند.
لینک منبع